technische services

STORINGSSERVICE: Onze servicecoƶrdinator is realtime op de hoogte van de locatie van de service-technici. Uiteraard zijn ze mobiel bereikbaar en daardoor kunnen we steeds vanuit de ingedeelde werkregio's de dichtstbijzijnde technicus inseinen u snel en adequaat te helpen.

De service-wagens zijn voorzien van een ruime hoeveelheid onderdelen en mocht het benodigde onderdeel onverhoopt niet in de auto aanwezig zijn, dan is een noodreparatie een oplossing om u weer snel op gang te helpen.

Al onze servicetechnici zijn VCA-gediplomeerd en daardoor kunt er op vertrouwen dat zij veilig werken, voor zichzelf en voor u!

Onze SLIJPSERVICE: uw messen en snijgereedschappen worden vakkundig in onze eigen slijperijen weer scherp en optimaal bruikbaar gemaakt. Daarvoor beschikken zij onder meer over een echte "Knecht".

Hakblokken zijn doorgaans van hout en slijten. De gevolgen daarvan zijn niet alleen lastig hakken en pletten, maar ook ernstig rugletsel kan gevolg zijn van ongelijk gesleten hakblok of verkeerde werkhoogte. Dat kan worden verholpen door onze mobiele VLAKSERVICE. De Blokvlak vlakservicewagen komt bij u voor de deur en in de auto -met eigen stroomvoorziening- wordt uw hakblok weer zoals 'ie hoort te zijn: vlak. Ophogen doen we natuurlijk in overleg met u. We werken met regioroutes, we kunnen u exact informeren wanneer de Vlakservice bij u in de omgeving zal zijn. Ook kunnen wij uw kunststof werkbladen vlakken, tot een breedte van 60cm. kunnen werkbladen afgeschaafd worden. Dit kan niet op locatie, u bent uw bladen dus wel even kwijt. Tenzij u er mee naar Gouda rijdt, let op: alleen op afspraak!

KEURINGSSERVICE: Wij kunnen van uw apparatuur de keuringsplicht volgens NEN-3140 voor u verifiĆ«ren en bij gebleken verplichting uiteraard de keuringen uitvoeren. Daarmee is de veiligheidskeuring in deskundige en vertrouwde handen. U ontvangt per machine een keuringsrapport en goedgekeurde machines worden voorzien van een keuringskenmerk. Wel zo zeker.....voor uw medewerkers en voor u!

Ander onderhoud: MACHINE-ONDERHOUD. Dat is vraagt om meer. Preventief onderhoud is geen garantie voor storingsvrij werken, maar wel het beste voor machine en de grootste garantie voor de voortgang. U kunt daarvoor onderhoudsabonnementen afsluiten, soms is dat een verstandige zaak. Een ander alternatief is geagendeerd onderhoud. Onze serviceafdeling agendeert dan periodiek onderhoud, eenmaal, tweemaal of vaker per jaar: geen factuur in januari en dan maar zien wat er van komt. Door slim te plannen kunnen kosten bespaard worden, die u ten goede komen. Dat onderhoud kan -mits mogelijk- vaak ook gecombineerd worden met een storingsbezoek, ook dan besparen u en wij kosten.

Indien u kiest voor regulier onderhoud, dan bieden wij u een aantrekkelijke voordeelbundel voor de voorrijkosten. Informeer vrijblijvend naar uw voordeel.