Swiss Made!

een indruk van de uitgebreide modellenseries

Victorinox heeft als fabrikant met haar compromisloze kwaliteitsstandaard "Swiss Made" tot een over de hele aardbol herkenbare norm gesteld. Delmo Groothandel is exclusief importeur van de professionele messen van Victorinox. 

Dagelijks produceert men in Ibach 125.000 messen (zakmessen en professionele messen), daarvan gaat er geen één ongecontroleerd in de verpakking. Dat betekent voor u dat u altijd een perfect product uit de verpakking neemt.

De complete catalogi zijn overzichtelijk en in te zien via deze links:

Victorinox staat voor kwaliteit en achter haar producten. Bij de ontwikkeling gaat men dan ook niet over één nacht ijs. Zo heeft men enkele jaren gedaan over de ontwikkeling van haar beroemde en ongeëvenaarde Fibrox® handvat, dat tot 150gr.C. gesteriliseerd kan worden. Dat de ontwikkelingstijd zinvol was blijkt wel uit het feit dat nu –na meer dan 25 jaar- dit handvat nog steeds door professionals als het allerbeste wordt (h)erkend.

Een ander aspect waar veel aandacht aan wordt besteed is de balans van het mes als geheel, het gewicht van het mes en het zwaartepunt er van worden met uiterste zorg nauwkeurig bepaald. Dat betekent voor u: minder vermoeide handen en armen en minder slijtage aan gewichten. En dat betekent ook meer productie in dezelfde tijd met minder moeite en energie.

Vond Victorinox ooit het befaamde Fibrox-handvat uit, aan die reeks is nu een reeks veiligheidshandvatten toegevoegd: de UltraGrip, Dual(soft)Grip, SecureGrip en de SafetyGrip.

We zijn er dan ook trots op dat we dit zeer complete assortiment kunnen bieden.

klik hier voor de website van de fabrikant