nieuws

het Gouden ei

Hoe werkt het?

Plaats tot en met vrijdag 15 april 2022 een bestelling bij ons, vind het GOUDEN EI bij uw levering en maak kans op een cadeaupakket van Victorinox t.w.v. € 95.

Elke week vallen er 2 deelnemers in de prijzen! Zoekt u mee?

 

Gouden EI gevonden? 

·         Maak een leuke foto met het gouden EI

·         Stuur ons de foto via whatsapp of e-mail

·         En u krijgt het Victorinox cadeaupakket opgestuurd.

Actievoorwaarden winactie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Delmo, door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Hieronder vindt u de actievoorwaarden die gelden voor onze winactie. Lees ze goed door en u bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

·         Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij Delmo Groothandel tot en met 15 april.

·         Iedere deelnemer kan maximaal één keer prijswinnaar zijn.

·         Elke week zijn er twee prijsdeelnemers.

·         De looptijd van de actie is vanaf maandag 28 maart tot en met vrijdag 15 april 2022.

·         Om deel te mogen nemen, moet de deelnemer een minimum leeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

·         Al uw gegevens worden alleen gebruikt voor het succesvol afhandelen van uw bestelling en de aflevering van het product. Contactgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

·         De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

·         Winnaars worden binnen 5 werkdagen na het sluiten van de

·         Delmo kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.

·         Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

·         Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

·         De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Delmo is niet verantwoordelijk voor eventuele zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering.

·         Als potentiële winnaar geeft u Delmo hierbij toestemming om uw naam en/of beeldmateriaal waarop u bent afgebeeld als winnaar (van bijvoorbeeld de prijsuitreiking) te gebruiken voor uitingen die verband houden met deze Actie.

·        Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Delmo via: 088-8543800 of info@delmo.nl.