nieuws

nieuwe keuken Inloophuis Domino

Nieuwe keuken voor Inloophuis Domino

 

Inloophuis Domino in Gouda biedt een thuis aan mensen die even iets nodig hebben. Een praatje, een kopje koffie en op drie avonden per week een warme maaltijd. Er wordt doorgaans voor zo'n 30 tot 40 personen gekookt. Na iets meer dan 20 jaar was de oude keuken echt aan vervanging toe.

 

De start van het project begon met fondsenwerving, zoals de sponsorenlijst te zien geeft werd dit breed ondersteund. In april van dit kwam het startsein: er kon gepland gaan worden. Afgelopen maanden is er het nodige overlegd en nagedacht over de nieuwe keuken.

 

De ruimte werd 12 juni leeg gemaakt en een week later kon er weer worden gekookt in de compleet nieuwe keuken. Er werden wanden betegeld, geschilderd en professionele apparatuur geplaatst. Het geheel werd gecompleteerd met Blokvlak maatwerkmeubilair. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een project waar met enige trots op kan worden teruggezien.

 

Voor de dagelijkse praktijk van Domino is zij geheel afhankelijk van vrijwillige bemensing en van giften. Als u dít leest en zich realiseert hoe goed u het heeft en toch nog even moet internetbankieren: het Iban-nummer van Domino is NL88 INGB 0001773245 tnv Stichting Vrienden van het Inloophuis Gouda (Anbi-erkend, dus fiscaal aftrekbaar). Of kijk even op de website www.inloophuisdomino.nl