nieuws

update 18 maart 2020 ivm coronavirus

Een update per 18 maart 2020

Ook wij zijn -logisch trouwens- aangemerkt als behorend bij de groep bedrijven die als cruciaal voor de voedselvoorziening wordt gezien. Onze verkopers zijn echter deels ontheven van hun gewone werk, zij onderhouden contact met u via telefoon of digitale weg en bezoeken alleen bij noodzaak op afspraak.
Onze bezorgers gaan voluit, we merken dat het in de foodsector zeer druk is, tenminste voorzover dat niet out-of-home is.

Ook storingservice en onderhoud is noodzakelijk en wordt door ons gewoon en voortdurend uitgevoerd. Wel kijken we aan of er bij uitvoering van werkzaamheden extra risico gelopen wordt en als dat zo is stellen we uit. Uiteraard zijn zij allen zeer terughoudend in contact bij bezoek of afleveren. Ook houden zij zich strikt aan de interne maatregelen op gebied van hygiƫne.

Tot heden hebben we geen hinder gehad van uitgeputte voorraden bij ons of bij onze leveranciers. Al merken we dat leveranciers soms een of twee dagen langer nodig hebben om te leveren. Dat heeft tot gevolg dat ook wij soms iets trager zijn dan u van ons gewend bent. Er is alleen sprake van schaarste in desinfectiematerialen (alcohol en chloorproducten) en andere hygiƫneproducten.

We zullen de komende dagen de bedrijfsbezetting gaan minimaliseren tot noodzakelijk en indien mogelijk zullen collega's vanuit huis gaan werken. We zullen er alles aan doen om u te blijven voorzien van de door u bestelde producten, al is enige vertraging soms niet te voorkomen.

Vooralsnog gaan we door op de ingeslagen weg, we hopen dat dit ook voor u geldt.

directie en medewerkers van Delmo