over U!

Gouda
Groningen
Tilburg
Blokvlak

"Over Delmo" gaat eigenlijk over u. U bent namelijk wat ons beweegt, elke dag opnieuw. Door goed te luisteren en te kijken en ons af te vragen wat u beweegt, daardoor kunnen we u bieden wat u wilt, zoekt of nodig hebt. 

Maar toch..U wilt natuurlijk wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt als u met Delmo zaken doet.

Delmo - de samenvoeging van de diverse bedrijfsonderdelen van de 'De Leede-groep' - is nog steeds zo'n familiebedrijf, waar mensen verantwoordelijkheid dragen én nemen. Zo zijn we met elkaar elke dag bezig om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Delmo levert alle mogelijke machines en benodigdheden voor de voedingssector. Van gereedschappen, verpakkingsmaterialen en reinigingsproducten tot machines, onderdelen en koeltechniek; Delmo is uw partner. Ook als het gaat om advies, in- en verkoop, opslag, onderhoud, revisie en bijvoorbeeld storingsservice.

afspreken, afleveren en afrekenen

In de optiek van Delmo bestaat zakendoen met een betrouwbare partner uit drie onderdelen: afspreken, afleveren en afrekenen. Zo mag u bij Delmo rekenen op duidelijke afspraken, correcte levering, juiste condities en faire garantiebepalingen. Bovenal bent u er van verzekerd dat we doen wat we beloven en niet beloven wat we niet kunnen nakomen. Een memorabel feit is dat de oprichter van Delmo, C.A. de Leede, destijds is begonnen vanuit de gedachte om betere service te verlenen.

Delmo Groothandel b.v.

Wat betreft de producten van Delmo Groothandel kunt u denken aan gereedschappen, benodigdheden, verpakkingsmaterialen, reinigingsproducten, specerijen en hulpstoffen, kunst- en natuurdarmen. Naast advies, in- en verkoop én training rekent Delmo Groothandel ook het samenvoegen van producten, klantspecifieke opslag,  voorraadbeheer en just-in-time-delivery tot haar dienstverlening.

Delmo Techniek b.v.

De focus van Delmo Techniek ligt op machines, onderdelen, koeltechniek en technische producten. Hiermee samenhangend betreft de dienstverlening van Delmo Techniek advies, in- en verkoop, plaatsen en installeren, implementatie, training en scholing, revisie, storingsservice, (periodiek) onderhoud en productie van werkmeubilair.

Onderstaande bedrijven zijn opgenomen in de Delmo Groep:

  • Groothandel De Leede
  • Groothandel Louter
  • Groothandel Tijssens
  • Moller& co
  • Berdob
  • Blokvlak
  • Douwe Huizinga