Victorinox Serviceprogramma's

recycling, voorraadbeheersing en optimale controle 

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid is voor Victorinox geen loze kreet. Met gevoel voor verantwoordelijkheid ten opzichte van de omgeving ondersteunt men graag het Delmo MVS-plan. Elk mes kan worden gerecycled tot staal en kunststof. Natuurlijk is het beroemde Fibrox® van de Victorinox-handvatten een hoogwaardig materiaal en dat betekent dat op dit moment de kosten van recyclen worden betaald door de opbrengst van de restmaterialen kunststof en staal. Waarom dan niet?

Voorraadbeheersing optimaliseren en daardoor kosten besparen, dat kan Delmo voor u organiseren. U het werk waar u het beste in bent, Delmo regelt voor u de rest. Of het nu gaat om gereedschappen, disposables, verpakkingsmateriaal. Middels ons StockService-programma optimaliseren wij uw voorraad. Minder beslag op arbeid, ruimte en middelen..tel maar uit.

Maximale controle op uitgifte van messen: dat biedt Delmo NF: Numerus Fixus. U weet op elk moment wie welk mes in handen heeft of waar het zich bevindt. Outcheck bij uitgifte en Incheck bij innname, daarvoor leveren wij u de spreadsheets. Series per afdeling, productsoort of werkploeg, voor elke indeling is een codering beschikbaar. Ook kan uw eigen codering worden gebruikt.

Lees alles over recyclen, zuinig met gereedschap omgaan en optimale controle in de brochure 10-1. Download deze hier.