Delmo groeit, groei je mee?

Delmo groeit gestaag en veilig. We hebben ook groei-ambities, zodat we kunnen blijven doen wat we doen: elke dag een beetje beter dan gisteren zijn.

Samengevat: We zijn niet tevreden voor we de verwachtingen van de klant overtreffen! En daar ben jij hard bij nodig, dus kom en versterk te Delmo-team!

Als jij denkt dat dit bij jou past en dat jij jouw kwaliteiten in wil zetten om ook mee te groeien, stuur dan je sollicitatie met c.v. naar vacature@delmo.nl. Een sollicitatieformulier kan ook, dat vind je hier.

Delmo wil een goede werkgever zijn, dat vertaalt zij in duidelijke en correcte voorwaarden. Voor elke functie is er bedrijfsgericht opleidingsbudget.

Dit zijn onze andere actuele vacatures:: 

afdeling

locatie

functie (klik voor een beschrijving)

verkoop

Gouda

verkoopadviseur binnendienst

techniek

Groningen

service-technicus

verkoop

Gouda

verkoopadviseur buitendienst techniek

verkoop

Tilburg

verkoopadviseur buitendienst groothandel

verkoop

Gouda

productmanager groothandel

logistiek

Gouda

logistieke allrounder

 

informatie of open sollicitatie?

Een open sollicitatie ontvangen we graag, mits je daarin aangeeft waarom jij denkt dat jouw kwaliteiten voor Delmo belangrijk zijn. geef ook duidelijk aan wat voor functie je ambieert.
vacatures

Indien je nadere informatie wenst of vragen hebt over een vacature, stuur dan een bericht ook naar vacature@delmo.nl, vermeld s.v.p. duidelijk om welke vacature het gaat!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.